Antifashion.ro says hello to Untold

by

Antifashion.ro se bazează pe un concept care promovează designerii și inspirația lor la orice colț de stradă, fără limite impuse. Pentru moment au luat naștere 6 ghiozdane potrivite pentru diferite momente ale vieții noastre.

  1. Rucsacul Cannabis este genul stylish cu un aer rebel, potrivit persoanelor îndrăznețe, visătoare, iubitoare de stare de bine într-un anturaj pe măsură.
  2. Rucsacul Safe te urcă în varf de munte și te coboara în plină siguranță. Deosebit de încăpător, în acest rucsac vei avea mereu un loc extra pentru euforie, extaz și încântare.
  3. Rucsacul Minimalist Grey este proiectat pentru expediții și explorări atât în natură, cât și în lumea necuvântătoare, ascunsă între rândurile bibliotecilor.
  4. Rucsacul Minimalist Blue te transpune efectiv în mijlocul oceanului, pe cea mai focoasa plimbare cu barca. Cu un design minimalist, este varianta ideală pentru persoana nonconformistă, cu un stil de viață activ.’
  5. Rucsacul Black and White este purtătorul libertății și al escapade, fiind potrivit pentru toate activitățile cotidiene tipului de om plin de viață, zâmbitor și zburdalnic.
  6. Rucsacul Motive îți aduce străinatatea sub ochi, fără a te înstrăina. Potrivit tipului aventurier, acesta poate fi ușor asortat oricărei ținute, aducăndu-ți la picioare cea mai mare satisfacție atunci când îl iei cu tine în cele mai fantastice călătorii.
Pe tine care rucsac te reprezintă?

Foto: Dan Tautan

1 Response

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *