Narghilea de lux nara.bg

by

RO.

Nara Stix este prima narghilea de lux de pe piața bulgară. Fără tutun, nicotină sau gudron, cu un miros deosebit de plăcut, acestea oferă confort total și șansa de a le utiliza oriunde, mai ales că este problemă cu spațiile în ceea ce privește fumatul.

Fiecare narghilea prezintă un cap de diamant care luminează la fiecare puf, pentru cele de unică folosință fiind  disponibile până la 500 pufuri.

Există colecția de narghilele reîncărcabile care vin cu cartușe umplute cu aromă și vin ca un kit de pornire cu o baterie inovatoare cu carcasă.

Au o gamă bogată de arome cuprinzând diverse serii: Tobacco, Herbal, Fruit, Mint and Liqueur.

Foto: Florin Rusu

Jadu sunnies and pink coat | Antifashion.ro backpack

 

EN:

NARA Stix are the first of their kind luxurious hookahs on the Bulgarian market. Free of tobacco, free of nicotine, free of tar and unpleasant odour, they provide complete comfort and a chance to use them anywhere you like. They are a healthier, more original and comfortable alternative of classic smoking.

These disposable hookahs have a diamond head which lights with each puff and a capacity of up to 500 puffs.

The rechargeable hookahs collection are offered with pre-filled with a flavor cartridges and are coming as a starter kit with an innovative hard case-battery.

The rich range of flavours includes various series – Tobacco, Herbal, Fruit, Mint and Liqueur which will satisfy the requirements of each sofisticated vaper.

 
5 Responses

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *