Xtreme FIT -program fitness pentru ACASĂ

by

Ce este Xtreme FIT?

Xtreme FIT este un program fitness pentru acasă care durează 10 săptămâni, datorită căruia vom scăpa de kg în plus și celulită, ajutându-ne să ne tonifiem corpul. Videourile cu antrenamente vin la pachet cu o NUTRIȚIE realizată în funcție de înălțime, greutate, vârstă si obiectiv. CALENDARUL monitorizare este cel care ne va îndruma în fiecare zi, indicându-ne exact ce antrenament trebuie să facem în ziua respectivă, astfel încât să dăm randament. Cea mi tare parte este că avem asistență permanentă și sprijin online.

De ce am început acest program?

După cum am spus de ceva vreme, ador să fac sport acasă. Am suficientă motivație, iar lucrurile de care am nevoie ( corzi, gantere) mi le-am procurat din magazinele de specialitate.

Te întrebi de unde vine motivația și ambiția mea? Ei bine, ea vine din rezultatele pe care le văd în oglindă, ea devenind de ceva vreme ghidul meu principal.

De aproximativ 6 ani fac sport singură, inspirându-mă și învățând tehnici de pe internet. Îmi controlez singură alimentația, însă de data aceasta am decis să încerc un program profesional, cu o nutriție adecvată, poate corpul meu va reacționa în mod diferit, mai ales după rezultatele pe care le-am urmărit pe site-ul acestora (CLICK), dar și pe pagina de facebook (CLICK).

Care este partea favorită din programul Xtreme FIT at Home?

Partea favorită este că deși execut programul acasă, eu nu sunt singură. Am mereu suport din partea lui Vlad(CLICK) și Alexy Ronea(CLICK) chiar pe pagina lor de facebook.

O a doua parte favorită este că planul nutrițional nu ne permite să ne înfometăm. Pe lângă cele 3 mese esențiale avem și gustările care ne dau energie pentru a putea executa antrenamentele de 45 de minute zilnic. Partea și mai bună este că atunci când ne plictisim de aceeași rețetă pe care o știm, Xtreme FIT ne pune la dispoziție o gamă largă de rețete pe pagina Rețete Sănătoase Xtreme FIT.

Ultima mea parte favorită este că într-un fel la numai prețul de 190 lei am acasă antrenorii mei personali în fiecare zi.

Unde pot fi găsiți?

www.xtremefit.ro
office@xtremefit.ro
Vlad Ronea Fitness / Alexy Ronea Fitness

Xtreme FIT Romania

Retete Sanatose Xtreme FIT

Instagram: xtremefit.ro

Haide cu noi în echipa Xtreme FIT !!!

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *