Miyu.ro for Untold Festival

by

Am așteptat un an întreg cu sufletul la gură festivalul Untold. Și tu, nu? Pe ultima sută de metri am realizat faptul că nu știu ce anume voi purta. Știi că Universul face ca lucrurile să se întâmple și să ajungă la tine atunci când îți dorești cu adevărat. Exact așa am ajuns să port cele mai deosebite ținute anul acesta, aparținând magazinului Miyu.

Miyu s-a format din dorința de a pune în evidență îndrăzneala, eleganța și rafinamentul tipului de femeie impunătoare. Desigur, sunt convinsă că eleganța vine din stilul unei femei, ce face ea, odată cu modul în care se îmbracă și modul în care interacționează cu ceilalți.

 Look-urile propuse de Miyu m-au determinat să mă simt apreciată, deosebită, purtând piese statement ale unor branduri celebre, iar modul în care am reușit să mă joc cu niște piese elegante, astfel încât să le pot integra într-un context cu tematică de festival a fost o adevărată provocare pentru mine.

Produsele Miyu sunt piese de colecție, a unor branduri de renume internațional. Având în vedere că sunt ediție limitată, dacă ai pus ochii pe una dintre piese, nu mai sta pe gânduri.

www.miyu.ro (CLICK)

Facebook: MIYU (CLICK)

Instagram: miyu_clothing (CLICK)

Photo credits: Fred Dwe

Iphone :

 

1 Response
  • http://essay-writing.company/
    septembrie 12, 2017

    Your friend’s suggestions have made you feel appreciated, distinctive, wearing pieces of famous brands, I could say that you managed to play with some elegant pieces and integrated them in a context with the theme of the festival. Of course, it was a real challenge for you.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *