Am plecat 2 și ne-am întors 4

by

Nu te-ai fi  gândit niciodată, nu e așa? S-a întâmplat pur și simplu. A fost nevoie de câteva discuții ca să realizez că are exact ce mi-a lipsit și că e ceea ce aștept de atâta timp.

Am învățat în acești ani că miracolele se întâmplă când te aștepți mai puțin.

De aproximativ un an și ceva sunt într-o continuă îndrăgosteală. Știi sentimentul acela în care gândul îți e mereu acolo, când refuzi să faci lucruri obișnuite doar pentru a putea face ceea ce te face cu adevărat fericit?

Luna acesta am simțit apogeul iubirii. Am aflat cât entuziasm suportă sufletul meu și cât sunt dispusă să mai simt.

Nu era în Târgu Mureș, așa că trebuia să merg eu în orașul respectiv. Mă mut dacă este nevoie. De fapt, nu „a trebuit” pentru că nu eram obligată, ci făceam asta pentru că așa am simțit și știm cu toții că pentru iubire prinzi uneori puteri supraomenești.

A fost o zi minunată de marți, nu știam ce mă așteaptă cu adevărat. Credeam că e o zi obișnuită ca oricare alta.

Deși nu păream, eram o fire destul de sensibilă și îmi este tare greu să nu am pe nimeni alături, dar cine s-ar fi așteptat să am mai mult decât aș fi cerut sau decât mi-aș fi imaginat. Viața și amintirile mele urmau să prindă viață sub o altă formă.

Trebuia să îi vedeți reacția pe fețișoara aia. Parcă fericirea mea s-a triplat când am văzut euforia care pulsa în ochii lui la vestea pe care i-am dat-o. Nu doar 1…erau 2.

Ce a fost mai greu a trecut? Crezi tu ! Urma să le spun vestea părinților. Știți că întotdeauna veștile pe care urma să le dăm părinților, nu le spuneam pur și simplu. Trebuia să calculăm starea lor inițială, să găsim momentul potrivit și cel mai important, să ne alegem cuvintele cu atenție.

I-am prins în cea mai bună dispoziție. Mami pregătea un platou cu fructe, iar tati avea chef de glumele sale sarcastice pe care greu le prinzi dacă nu ești obișnuit cu stilul său. Îmi trag aer în piept, iar pe când să încep propoziția, mami lovește cu cotul platoul, spulberându-se pe întreaga gresie. Mi-a tăiat elanul, însă prea târziu. Mi-am spus în gând : Acum ori niciodată !

-Mami, tati, gata!  Fata voastră a luat cea mai importantă decizie din viața ei și sper să acceptați să participați alături de mine la cel mai important eveniment din acest an. Am spus DA ofertei. Am cumpărat încă 2 bilete la Untold Festival. Mergem toți 4.  Untold Festival în familie, pentru că m-am îndrăgostit de acest tip de evenimente.

Ce credeai?

 

AG Fashion leather jacket | Zara jumpsuit | dEpurtat shoes | Jadu backpack and glasses

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *