Cum porţi hainele oversized?

by

Am notat: ” Hainele supradimensionate sunt creioanele colorate ale minţilor creative”

Hainele oversized se numără printre preferatele designerilor de ceva vreme deja. Eu le ador, fie că vorbim de o cămaşă, un pulover sau un pantalon, cheia stând în ajustarea ţinutei. Trebuie să fim foarte atenţi să nu etalăm ideea de circari, aşadar pe lângă o piesă vestimentară supradimensionată, vom adăuga piese mulate, finuţe.

Pentru a nu lăsa impresia că am fi pitici de grădină, este de mare ajutor să păstrăm linia piciorului înaltă, aşadar ar fi de ajutor să ne înălţăm frumos câţiva centimetri pe tocuri, pentru a ţine în balans corpul.

Am înţeles în aceşti ani că ceea ce stă bine pe o persoană nu e obligatoriu să stea bine şi pe mine. Deseori văd comentarii pe anumite magazine online gen ” Nu sunt mulţmită, haina nu stă pe mine ca pe modelul de pe site”. Dragelor, nu va sta niciodată la fel. Fiecare corp are structura lui proprie, tu defineşti haina. Aşadar este crucial să nu copiem, ci doar să ne inspirăm şi să îndrăznim. Trebuie exersate ţinutele până când ochiul ne dă acordul. Să ieşim pe stradă în cele mai ciudate ţinute, chiar dacă cei din jurul nostru se uita ca la felul 14. Acele priviri ar trebui să ne dea şi mai multă încredere în noi.

În ziua în care am realizat fotografiile de mai jos, am primit un mesaj pe facebook şi suna cam aşa: „Obişnuiam să spun că nu îmi este mie ruşine că sunt eu român, ci îmi este că sunt alţii. Până te-am văzut ieri în ceva verde prin faţă pe la biserica aia de lângă casa de modă.Super tare. Afară aproape ploua, tu cu fotografu după tine la „shooting”. Jos cu pălăria.Eram cu un prieten şi mă contraziceam cu el că nu eşti tu persoana în cauză. Eşti altă ligă faţă de „ce se practică” într-o lume în care normalul e definit de marea majoritate .”
Asta ca să vedeţi că uneori anormalul este văzut cu alţi ochi, ba chiar apreciat. Deci, curaj !!!

2222 gif ezgif.com-gif-maker
_MG_9711f _MG_9727 _MG_9730 _MG_9731

Photo credit: Ovidiu Sebezan

Outfit:

Oversized blouse from Divalo
Coat : made to order
Backpack from Jadu
Badu ankle boots from dEpurtat
Hat from H&M
Miu sunnies from Ochelari Vintage
Round sunnies from New Yorker

0 Responses
  • Michaela
    octombrie 27, 2015

    Such a beautiful outift! Love the colors, high socks and dress, everything! 🙂

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *