De nasul ei sunt sufletele bune

by

_MG_0406

Uneori îți este atât de dragă încât te scoate din minți.

Există în lume o multitudine de mistere pe care nu căutăm să le deslușim deoarece ne place așa…să ne jucăm de-a neștiutorii.

Auzi neîncetat oamenii din jur liniștindu-se folosind replica: ” Totul se întâmplă cu un motiv.” Dacă stai să calculezi problema, descoperi faptul că este adevărat. Totul chiar se întâmplă cu un motiv. Deciziile de zi cu zi sunt cele  care îți construiesc un sens in viață, amintiri, fericire și noi oportunități.

Să îți spun  povestea ei :

” Se întâmpla în anul 2013. În mintea ei se întâmplau multe, dar inima era cea care îi juca feste. Ca de obicei, era implicată într-o situație în care distanța nu o lăsa să respire ușurată. Avea de ales între o nouă experiență nemaipomenită părăsind continentul și între o experiență prin care a mai trecut , numită iubire. Iubirea asta era așa cum și-a imaginat-o. El se comporta minunat, distanța nu reprezenta un obstacol, însă Atlanticul din fața ochilor l-a îndemnat să o implore să rămână.

Care crezi că a fost alegerea ei? După cum bine am mai relatat, ea e o femeie puternică care gândește cu mintea înaintea inimii, așadar a ales să dea cu piciorul iubirii, pierzând un suflet bun. Era conștientă de asta, dar mai era conștientă și de fapul că timpului trebuie să-i dai timp și că lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie.

Decizia ei a pus ordine în lume. Ea a pierdut o iubire, dar a câștigat înzecit: iubire, experiență, familie, prieteni și succes. Lucrurile nu au rămas indiferente nici în fața lui. El a reușit în acest timp să-și găsească cu adevărat refugiul într-un suflet la fel de bun.

Ea a respirat ușurată. Decizia ei a lăsat dâre de fericire în urmă.”

Acesta a fost doar unul dintre momentele care a convins-o de faptul că nici o decizie nu trebuie regretată, pentru că fiecare aduce o schimbare în viața cuiva.

Ea a muncit mult la reputația ei, așa că cele mai multe persoane ajung să spună : „Asta nu este de nasul meu/ tău .” Ceea ce ar trebui să știe lumea, este faptul că de nasul ei sunt sufletele bune. Mai presus de orice lucru material, de vorbe în vânt și manifestări exagerate, ea este profund impresionată de ceea ce găsește în sufletul unui om.

Ai pierdut pe cineva? Nu e nimic. Ai pierdut doar pentru simplul fapt că urmează să cunoști pe altcineva .

Fiecare moment moare la un moment dat, doar pentru a se putea naște altul.
Resursele noastre sunt infinite, astfel încât lumea nu se va termina la nimeni și nimic. Imaginează-ți cum era viața ta înainte să cunoști pe cineva drag sau înainte să-ți achiziționezi o nouă pereche de pantofi? Erai la fel de fericit și fără ele.

Într-o altă interpretare a motivelor care ne influențează viața, putem spune că atunci când cineva te vrea aproape cu adevărat, nu va avea niciodată nevoie de motive ca să o facă.Prin urmare, inclusiv lipsa motivelor poate reprezenta o schimbare majoră în viață.

_MG_0412 _MG_0435 _MG_0444 _MG_0442b

Foto: Adi Coco – Cocographic Studio

0 Responses
  • Oreviceanu Florin
    aprilie 27, 2015

    Foarte frumos scris Andreea. Arata o integritate pe care rar o poti intalni in zilele noastre. La cat mai multe texte de genul acestuia iti doresc 🙂

  • nat ingale
    septembrie 6, 2015

    Semplicemente BELLISSIMA. Non ci sono altre parole….

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *