Blue Monday or?

by

FUNDAL albddd

Dis de dimineață radiourile insistau asupra așa numitei „Blue Monday”, considerată ziua depresiei.  A ajuns șeful la birou spunându-mi întreaga poveste. Eu eram energică, nici urmă de tristețe, oftând pentru un moment : „Off iar a luat-o razna mass media”. Cinci minute mai târziu, în timp ce amestecam anevoie ceaiul verde, am gândit puțin problema și am realizat că pentru cineva chiar a însemnat ceva ziua aceasta.Pe de altă parte ar fi chiar culmea ca întreg universul să fie fericit, deși ar fi fost incredibil  ca fiecare om în parte să aibă un moment al său de fericire, în fiecare zi.

De ceva vreme încoace eu sunt fericită din senin, iar la cât de darnică sunt, apropie-te și ia și tu puțin din seninul meu. Uneori diminețile se grăbesc, alteori pierd noțiunea timpului, însă mai mereu ele vin fericite, pline de entuziasm, speranțe și cu un duios ” Bună dimineața! ” pe care îl aștept cu sufletul la gură.
Atâta timp cât gândirea ta e pozitivă, vei fi înconjurat numai de lucruri și ființe minunate. Amerindienii se protejau de ploaie, frig și stări răscolitoare cu ajutorul unui poncho, încă dinaintea timpurilor hispanice. Așadar am ales să port poncho, ferindu-mă de toate efectele negative pregătite pentru noi astăzi, de care se vorbește la fiecare colț de stradă. Dacă atunci poncho era folosit doar pentru a se apăra de vremea nefavorabilă, în zilele noastre a devenit un fashion statement fiind asortat unor: colanți de piele, pantaloni evazați, jeansi skinny, pantaloni scurti și cizme peste genunchi și așa mai departe.

fluffy-vestddd

_MG_9813df _MG_9809 _MG_9820 _MG_9807 _MG_9795 _MG_9794s _MG_9782 _MG_980f _MG_9803Foto: Ovidiu Sebezan Photography

Ne vedem pe instagram: andreea.mariabb

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *