Marsala -istorie de sute de ani

by

ffssfd

Anul 2015 a venit cu o tornadă de noutăți. Încă din prima zi, acest cuvânt „marsala” a făcut ravagii. Marsala a fost stabilită de către Institutul Pantone ca fiind culoarea anului 2015, considerată ca fiind o culoare cu aer sofisticat, emanând încredere și stabilitate. Există discuții cum că aceasta ar semăna izbitor cu bincunoscutul burgundy, dar la o aruncare a privirii mai atentă, putem observa că marsala are tente maronii, deci există acea diferență.
Marsala stă la baza numelui vinului cu același nume, fiind un vin fortifiat provenit din regiunea siciliană în 1773. Marsala așadar este soluția unei seri romantice petrecute cu iubita aducând cu ea două valori puternice: gustul dulce oferit de mixul strugurilor și desigur ținuta ta, care oferă eleganță, respect, naturalețe sofisticată dar și seducție. Impresionează-ți persoana iubită, ducând-o pentru o zi în mrejele italienești. Ea va înțelege cu această ocazie că distanța nu va fi niciodată măsurată în metrii și nici timpul în minute. Ea se va focaliza pe ideea că atâta timp cât tu îi oferi acea siguranță, siguranța că distanța și timpul nu reprezintă obstacole pentru voi, ea va fi mai mult decât fericită. Datorită  pachetului „marsala” tu vei fi capabil să pășești în lumea siciliană fără să te deplasezi.Tot ce trebuie să faci e să  transformi atmosfera din jurul tău.

rs_560x415-141204091626-1024.Pantone-Color-Colour-Of-The-Year-Marsala-Red-Carpet-Gowns.jl.120414 Majos Daniel - Andreea (150) Majos Daniel - Andreea (158)nn

Majos Daniel - Andreea (161)Majos Daniel 3fMulțumesc : Majos Daniel Photography

Bristol Bus Cafe

www.majosdaniel.ro
Ne vedem pe instagram: andreea.mariabb

0 Responses

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *