Papucii mei călători

by

IMG_0385xfdddd44445

Vă întreb eu: ” Oare există acea femeie care spune: Am suficienți papuci?” Da. Răspunsul este da. Eu sunt aceea. Dar știți cât ține acest miracol? Până la intrarea mea într-un magazin sau până când accesez un site. Anul acesta am descoperit Standard Shoes, site care mi-a confirmat cele relatate.

Am aruncat o privire pe absolut fiecare secțiune, descoperind astfel că aceștia ne pun la dispoziție colecții din toate cele patru anotimpuri,  în tonuri calde sau reci, cu toc sau fără toc, platforme, cu ținte, strasuri, sau combinații inedite de culori. Prima impresie a fost una fericită ,pentru că am mai adăugat un site pe lista favoritelor.

Dacă ești adepta reducerilor, promoțiilor sau concursurilor, ai ajuns în locul potrivit. Pentru a putea participa și beneficia de ele, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter ( găsești secțiunea în josul paginii pe partea dreaptă) și să urmărești cu atenție.
Mi-am făcut rapid un cont și pentru că aveam nevoie de ceva lejer, am optat pentru perechea de Sneakers Anquere Alb , mărimea 37. Așteptam cu sufletul la gură să ajungă perechea mea de papuci. Întradevăr, livrarea s-a efectuat în 24 de ore, papucii erau frumos împachetați, numărul corespundea, iar transportul a costat doar 13 lei.
Sneakerșii aceștia au făcut ravagii. M-am gândit să-i pun la încercare, așadar i-am scos la o plimbare de două săptămâni prin țară. Și-au lăsat amprenta începând din Târgu Mureș până în Brașov, București, Constanța ajungând chiar și în Ungaria.
Aceștia au prins viață,  începând să simtă ceea ce simt eu: în Târgu Mureș au simțit ARMONIE fiind alături de familie, în Brașov au simți AVENTURĂ plecând spre nicăieri, în București IUBIRE pentru că este locul în care am zâmbit neîncetat, în Constanța EUFORIE datorită atmosferei împărtășite de către întreaga natură , iar în Ungaria a fost un mix de EXTAZ, ENTUZIASM, FERICIRE și PASIUNE, fiind la un festival cu o parte din cei mai dragi prieteni.
IMG_0321 IMG_0325 IMG_0329 IMG_0330IMG_0327 IMG_0324

Foto: Vlad Poptămaș
www.standard-shoes.ro
Facebook: Standard Shoes

Spor la cumpărături !!! ♥

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *