Despre fluturi și buburuze…

by

Luni, Alex a cumpărat cele două volume publicate de Irina Binder, „Fluturi”. Am tot văzut păreri/critici (mai mult critici, deoarece efectul de turmă răutăcios apare de fiecare dată în prim plan) despre ea pe facebook și am zis să încerc să o citesc și eu. Nu sunt o cititoare înrăită așa că de obicei, după câteva volume renunț la carte.De data aceasta nu a fost așa ; atât de tare m-a prins povestea, iar Irina povestește cu atâta pasiune încât nu am lăsat cartea din mână nici măcar atunci când am luat cina.Da…am reușit să trec de coperți, de cuvinte, iar imaginația a luat-o la vale. În rândurile ei ne regăsim fiecare la un moment dat.Ea zice că : „Am învăţat că a aştepta după alţii înseamnă timp pierdut şi amânări inutile. Am învăţat că nu are rost să mă zbat să fac parte dintr-o viaţă în care nu sunt dorită şi nici să rămân în locuri unde nu mai am niciun rost.IMG_0339IMG_0342IMG_0345IMG_0350IMG_0351IMG_0355IMG_0362
Astăzi, pentru că este o zi minunată: plouă, sunt singură acasă și e liniște… momentul perfect să încep volumul II al cărții. De-abia aștept să descopăr noi citate.
Între timp vreau să vă arăt cea de-a doua ținută aleasă de mine și Ștefania ( Lady Code).Am luat imaginea unor buburuze purtând roșu și negru.De ce am ales buburuzele?Știați că ele sunt spaima insectelor dăunătoare și că sunt considerate prietenele grădinilor? Așadar, am vrut să evidențiem faptul că și în rândul omenirii lucrurile dăunătoare pot dispărea și că invidia dintre noi poate dispărea atunci când includem în ecuație prietenia.
Am ales fuste butterfly de piele roșii, și maiou-rile My lips cu franjuri de la Magazinul Chic din Mureș Mall.
Fotograf: Vlad Poptămaș
Poți comanda acum colecția „Fluturi” de Irina Binder  de pe e-mag : CLICK

0 Responses
 • Younee
  august 27, 2014

  si eu am început cartea si ma face sa mă identific cu personajul… întrucât uneori nici nu mi-l imaginez pe Matei frumos cum îl descrie ea. Cu siguranta experienta de viata care este considerata reala ne face sa trăim mai intens in timp ce citim printre rânduri actiunea in sine. Fluturii iubirii 😀

  As vrea sa re întreb ce carti te-au captivat in general? Nici eu nu sunt o cititoare inraita încât ma plictisesc si de la primele pagini.

  Dar la categoria filme/seriale, care ti-au plăcut in mod deosebit?
  Consider ca pot cunoaste un om si dupa preferintele lui asupra cinematografiei..

  • andreeamaria0
   august 27, 2014

   Tare mult imi place 😀 In general imi place sa citesc carti cu invataturi de minte, care contine situatii de care se tranteste fiecare om la un moment dat , psihologice .Ai putea incerca colectia „The secret” ,o sa iti schimbe total perceptia asupra lucrurilor.
   In ceea ce priveste filmele,da sunt inraita, am vazut cam toate filmele bune sau mai putin bune, asa ca in momentul de fata sunt in pana, asa ca am inceput sa urmaresc un serial mai vechi: 90210 .
   As recomanda: If only, The impossible, majoritatea filmelor in care are Jim Carrey rol, desi imi place suspansul asa ca un film horror e mereu binevenit.Iar in privinta serialelor: The Vampire Diaries, One tree hill, Desperate Housewives, Lost, Prison Break…pe toate care le-am vazut le-as recomanda :))

 • Alma
  august 28, 2014

  cine minte mai mult: femeia sau barbatul?

  • andreeamaria0
   august 29, 2014

   Atat femeia cat si barbatul sunt oameni, prin urmare fiecare greseste la un moment dat.In ceea ce priveste minciuna, asta depinde doar de caracterul si interesele omului.

 • Alexandru
  septembrie 2, 2014

  Alma, cel mai mult fabuleaza autorii sau autoarele unor carti. Daca s-ar afla care este realitatea din spatele „mastilor” si cate masinatii publicitare se fac pentru a atrage in plasa cat mai multi cititori, te-ai gandi mult mai bine daca merita sa dai banii pe o carte proasta.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *