Ciupește un minut și stai…

by

8896370-mood-girl-relax-bookcff

        Da…toți avem nevoie de acel moment de răsfăț, relaxare și liniște.Când vorbesc despre liniște, mă refer la cea interioară, mai pe limba noastră „Să fim lăsați în pace de cei din jur, măcar pentru câteva minute”. La un moment dat, fiecare se izolează în colțul lui : unii în cameră citind o carte, alții în natură cu picioarele goale pe iarba proaspăt răsărită sau de ce nu la o plimbare lungă, ghemuiți în pat cu ochii ațintiți spre noile episoade ale serialelor preferate sau gătind.Ce contează unde și ce faci? Atâta timp cât asta te face fericit și te liniștește totul e în regulă.

      Ce ar fi să încerci și tu ca pentru o zi să te deconoectezi?Renunță la telefon, uită de profilul de facebook ( e tot acolo și mâine), lasă pentru următoarea zi verificarea lucrării de licență ( pentru că da, trebuie să o faci, dar cu toate astea nu ești în criză de timp), lasă filmele, închide ușa camerei tale și ieși la aer curat. Ia o pauză de la poluarea asta electronică și du-te în mijlocul naturii.Ai văzut ce frumos au înflorit pomii?Dar de lalele ce părere ai?

      Unii sunt mai norocoși  și au natura la discreție, asta pentru că locuiesc la casă având propria curte și grădină.Aș zice că acesta este visul oricui.Oricât de micuță ar fi casa, dar să fie a lui și să simtă asta atunci când plantează primul pomișor, când îi dăruiește ființei dragi o floare ruptă chiar din fața casei sau când adoptă primul animăluț  . Pentru cei mai puțin norocoși însă, sunt convinsă că există bunici care locuiesc la casă și sunt la fel de convinsă că nu se vor supăra dacă această pauză o luați în preajma lor.

     După ce ți-ai găsit în sfârșit locul , așează-te confortabil și gândește-te la cel mai amuzant banc pe care îl știi sau cea mai de neuitat întâmplare.Apoi râzi…dar râzi cu poftă.Bea un pahar cu apă,preferabil cu lămâie pentru că te va revigora și te vei simți mai bine.Lasă razele soarelui să te cuprindă, să îți ardă în obraji.Cântă, fluieră sau îngână păsările așa cum obișnuiai să faci când erai mic.

        Așa m-am relaxat astăzi eu: mi-am luat căștile și ” muzica „ cu mine ( nu am renunțat la tehnologie), motanul Stewie și ne-am legănat timp de 40 minute.I-a plăcut nemernicului :))

astaaa

Nu uita.Un minut de pauză ne menține sănătoși !!!

IMG_5066

IMG_5063

IMG_5068

IMG_5081

Foto: Vlad Poptămaș

0 Responses
 • Alma
  august 21, 2014

  ai avut vreodata probleme cu tenul? cosuri, herpes, exces de sebum?
  cum ai scapat?

  • andreeamaria0
   august 21, 2014

   Hey 😀 Am avut probleme cu cosurile la 13-14 ani ca oricare de altfel.Am asteptat sa cresc :)) asa am scapat de ele.Aaaa recomand oricum Brevoxyl pentru toate astea

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *