Știi cine sunt eu? Sunt o mică parte din experiențele anilor trecuți. Sunt neînfricată, construită din energie inepuizabilă, care oscilează între maturitate și copilărie ori de câte ori este nevoie. Sunt femeia care surprinde și se bucură în același timp pentru fericirea ta.

Cred în ceea ce port în sufletul meu și sunt convinsă că absolut totul se poate schimba cu un zâmbet, așa că oricât de tare ai lovi, eu mă ridic și îți zâmbesc în continuare. Încercând, urlând, împiedicându-mă, zdrobind, lăcrimând, zâmbind merg mai departe.

Este magic, cum muzica și pasiunea pentru scris îmi schimbă total starea de spirit, controlând vibe-ul emoțiilor incognito. Reușita ta îmi dă curaj, iar reușita mea mă înalță în fața conștiinței mele. Sunt o aventurieră atunci când vine vorba de propriile gânduri. Sunt o războinică atunci când vine vorba de cei dragi mie. Mă topesc în fața lucrurilor noi și extravagante, dar mă întoarce pe dos simplitatea.

Universul și-a jucat perfect cartea atunci când te-a așezat frumos în calea mea. Eu și stările mele. Acum sunt rece, dar în secunda următoare îți invadez spațiul cu o tonă de afecțiune. Sunt o femeie independentă, care se bazează pe propriile puteri înainte de a cere ajutorul.

Sunt exact ceea ce vreau să fiu oricât de contrar ar fi societății, focusându-mă pe conceptul: ” Dincolo de imaginea ta zace sufletul tău. Nu uita cine ești. ”

Sunt eu, Andreea.