Tu de unde îți iei energia? www.nara.bg

by

Energia este limitată și din această cauza ea trebuie alimentată într-un mod inteligent. Contează modul în care o luăm, precum și felul în care o folosim.

Rutina ne epuizează și de cele mai multe ori sfârșim cu lumina aprinsă și cu telefonul în mână, ceea ce nu ne aduce un somn odihnitor. Trebuie să înțelegem faptul că pentru a avea grijă de alte persoane, precum și de sarciniile pe care le avem zilnic, mai întâi trebuie să avem grijă de propria persoană.
Am decis să vă fac o scurtă listă a lucrurilor și activităților care îmi aduc un plus de energie.

 

  1. Alimentația: am înțeles faptul că alimentația domină corpul în proporție de aproximativ 80%, de aceea este foarte important să avem o alimentație adecvată indiferent de cum funcționează corpul nostru.

2. Sportul: mișcarea aduce corpului vitalitate, activează metabolismul, menține sănătatea inimii, ajută la creșterea funcțiilor mentale, crescându-ne astfel energia și ajutându-ne la sfârșitul zilei să avem un somn odihnitor.

3. Prietenii mei: atât cei din online, cât și cei pe care îi am zilnic aproape îmi dau energia prin zâmbetele pe care mi le aduc.

4. Ca urmare a luat naștere noua colecție NARA Luxury NARGHILE 

 Vă amintiți de produsele Nara din articolele anterioare? Ei bine, de data aceasta ei vin cu un concept nou pe piață: Nara Narghile Energy.

Conferă un flux de forțe, care te vor face să te simți mai treaz ca niciodată. 300 de pufăituri pot echivala cu efectele consumului a 15 băuturi energizante. Conține 1,5 ml de lichid ( apă, propilen glicol, glicerină, esență energetică), 0% zahăr, taurină și mai puțin de 0,3% cafeină pe 1 ml lichid. Fără tutun, nicotină și tar.

Dă-ți refresh cu cele mai cool arome ale narghilelei Nara!- CLICK HERE

Nara Luxury Narghile (CLICK)

Facebook: Nara Luxury Narghile (CLICK)

Instagram: nara_luxury_narghile (CLICK)

Foto: Rusu Florin

 

1 Response

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *