Good vibes- miyu.ro

by

Nu știu tu cum ești, însă eu ador zilele de festival. Este momentul în care ai șansa să îți reîntâlnești vechii prieteni, să vă pierdeți în amintiri prin decorul special pregătit de organizatori și să vă bucurați de muzica celor mai mari artiști din lume.

Miyu mi-a pregătit pentru această zi de Untold Festival, salopeta din mătase imprimată Sirna, care deși are o țesătură rafinată și elegantă, am reușit să o integrez în ținuta mea de festival. Nu a fost prea complicat: am adăugat un colier bogat la baza gâtului, am încălțat ghetele rock, iar împreună cu mini rucsacul Jadu și atmosfera din jurul meu, am reușit să am un look cool, lejer , dar și copilăresc în același timp.

Ce a urmat a fost de poveste. Armin van Buuren a reușit să închidă efectiv porțile stadionului. O mare de oameni cânta versurile pieselor lui, iar luminile și atmosfera pe care a creat-o până dimineața târziu a fost ceva de nedescris. La rândul doi de artificii și aclamații aveam pielea de găină, iar prietenii mei erau mai entuziasmați ca niciodată. Partea care mă încântă cel mai tare este că în timpul acestui tip de festival lumea lasă loc liber imaginației și lasă preconcepțiile deoparte pentru o perioadă. E minunt să vezi atâta extaz, iubire și atâtea zâmbete la un loc.

www.miyu.ro

MIYU jumpsuit | Jadu mini backpack and sunnies | Zara necklace

Foto: Ovidiu Sebezan

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *