M-a lăsat cu ochii în soare

by

   Te-am lăsat afară, pentru că cerul încă suporta. Te-am rugat să pictezi trăiri prin vântul care năvălea asupra ta. Trebuia ca totul să devină fantastic. Mi-am pus o ținută lejeră să mă pot pierde de tot în peisajul minunat pe care urma să îl am la picioare. Fire de iarbă uscată îmi înțepau gleznele cu fiecare pas pe care îl făceam. Mi-ai spus că zâmbetul ăsta de copil nu trebuie să se piardă niciodată, dar oare tu nu obosești? Sunt o rebelă. Ține-mă de mâini și lasă-mă să respir de trei ori consecutiv și să expir tot de atâtea ori.

M-ai mințit. Ai spus de cum am ajuns în locul acela minunat, că îți plac. La ce joc de cuvinte ai folosit, am ajuns să te cred cu adevărat.
Dar tu, nu! Din senin, peisajul nu ți se părea perfect și voiai să schimbi ceva. Raze de soare străpungeau norii ca să ajungă să se rostogolească pe pleoapele mele, dar în zadar. Pe parbrizul aburit al mașinii tale zăceau urmele degetelor mele.

Voiam să vezi și tu ce minunat e să te bucuri de lucrurile care contează cu adevărat. Nu știam ce e în neregulă. Mi-am luat ochelarii de pe ochi și i-am așezat pe iarbă să las razele și vântul să își facă siesta pe ale mele pleoape. Două minute mai târziu ai descoperit ce e în neregulă cu peisajul. Ai pornit mașina și ai dat în marșarier ca să fixezi momentul pentru totdeauna, distrugând obstacolul.

Nuuuuuu !!! Știam de la început că nu îți sunt pe plac acești ochelari. Roțile au trosnit rama ochelarilor, reușind să mă condamne la lumină.

M-ai lăsat cu ochii în soare…

 

 

Jadu skirt | Saint Tropez blouse | 3ceasuri watch | random accessories

Foto: Florin Rusu

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *