CONCURS ! Câștigă un Ipod, Ipad, Iphone 7 plus sau chiar marele premiu, un Macbook Pro!

by

Ai auzit și tu ce vară călduroasă vom avea? Pentru asta și nu numai, este deosebit de important să nu uităm de consumul obligatoriu de lichide.

De aproximativ 6 ani de zile, am renunțat la băuturile carbogazoase, axându-mă pe apa plată, ceaiuri și fresh-uri, iar la ocazii speciale optând pentru un pahar bun de vin. Asta până când am descoperit cocktailurile barurilor mobile Mojito Lime România.

Preparate pe loc, folosind doar ingrediente proaspete și naturale (lămâie, lime, mentă proaspătă etc.) și multă gheață spartă pentru un efect revigorant garantat, cocktailurile inconfundabile Mojito Lime fac parte acum din alegerile mele. Barul lor mobil l-am descoperit în drumul meu spre Grădina Zoologică din Târgu Mureș, dar am fost ușor surprinsă atunci când am căutat detalii despre ei pe internet și am descoperit faptul că sunt disponibili în mai multe zone ale țării, iar din această vară chiar și pe litoralul românesc. Cool, nu?

CONCURS

Pentru că au grijă de clienții lor, Mojito Lime Romania organizează un concurs cu super premii.

Ce poți câștiga?

Un Ipod, Ipad, Iphone 7 plus sau chiar marele premiu, un Macbook Pro!

Cum poți intra în concurs?

Caută barurile stradale Mojito Lime(Tîrgu Mureș, Sibiu, Bistrița, Băile Felix, București, Târgu Neamț și Iași+ litoralul românesc) , fă-ți un selfie cu un cocktail, adaugă fotografia ta pe pagina lor de Facebook (CLICK AICI) împreună cu textul ”Super concursul #IMojitoLime”.

Câștigătorii vor fi aleși prin random.org
Succes !

 

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *