Cum ne facem planuri pentru vară?

by

Avem nevoie de citate inspiraționale pentru a ne motiva să ne organizăm lunile de vară? Știm sigur că orice am alege, va fi o vară memorabilă.

Din experiența noastră știm că cele mai fantastice escapade au fost cele spontane, așadar nu este nevoie de prea multă bătaie de cap înainte de a începe vara.

Pentru început trebuie să acceptăm schimbarea, după cum spune și W. L. Bateman, “Daca vei continua sa faci ce ai facut dintotdeauna, vei continua sa obtii ce ai obtinut mereu.”

Gândește-te ce ai vrea să faci sau unde ai vrea să mergi, fără a pune la socoteală prețul care te va costa să trăiești acele experiențe. Vei râde, dar de multe ori nu atragem ceea ce ne dorim și nu luptăm pentru dorințele noastre, tocmai pentru faptul că ne impunem diferite piedici și riscăm să picăm în capcana nerealizărilor.

Pasiunile trebuie să fie în concordanță cu timpul tău. Nu acorda prea multă atenție lucrurilor care nu te fac fericit. Așadar, scrie pe o hârtie activitățile tale, timpul pe care ți-l petreci făcându-le și apoi reorganizează-te în funcție de satisfacțiile pe care le urmărești.

Obiectivele tale pot fi realizate prin acțiunile tale. Norocul nu te urmează dacă nu îl urmărești și tu la rândul tău. Exercițiile și testele pe care ți le dai, te fac un om mai priceput, îți dau șansa de a te dezvolta personal și de a ajunge să trăiești exact așa cum dorești.
Pentru fiecare obiectiv al tău scrie o acțiune care te va aduce mai aproape de realizarea lui și menține motivația pe parcurs.

De exemplu, vreau să capăt mai multă masă musculară ( obiectiv), iar pentru asta îmi cumpăr 2 gantere și proteină pură(acțiune). Vreau să merg la un festival(obiectiv), iar pentru asta îmi cumpăr un bilet (acțiune).

Nimic nu necesită prea mult timp din viața ta, ci depinde de activitățile pentru care consumi acel timp. Atunci când faci ceea ce îți place, pierderea timpului iese din discuție.

Planurile mele pentru această vară sunt: două festivaluri, o vacanță și încă una în procesul programării. Acționez !

Tu ce faci pentru visurile tale?

Foto: Ovidiu Sebezan

depurtat.ro shoes | jadu.ro yellow purse | H&M oversized shirt |

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *