Cum să ai un păr mai sănătos?

by

Există o varietate imensă de produse în comerț care ne promit un păr sănătos, dar trebuie să știm că si părul nostru ca și pielea, reacționează diferit pentru fiecare persoană în parte. Un produs care mie îmi funcționează nu este 100% sigur că va funcționa și la tine.
Am fost mereu un fan al produselor naturiste, așa că am testat atât produse preparate de mine, cât și cele din comerț.

Un păr sănătos conține undeva la 90% keratină, dar atunci când intervin factorii externi( coafatul și produsele de coafat), keratina își pierde calitatea așadar este necesar să folosim produse care conțin această componentă pentru a spori repararea și a îmbunătăți calitatea firului de păr.

Uleiul de argan este aurul lichid după cum îi spun specialiștii, dar mie îmi place să spun că este atingerea îngerilor. Părul este vizibil mai strălucitor și mai sănătos după doar câteva utilizări. Datorită continutului de acizi grași nesaturați Omega 3 si Omega 9, dar și vitaminei E, utilă în restaurarea și reînnoirea părului, uleiul de argan crește puterea de regenerare a părului, fiind aliatul perfect al celor care au probleme cu căderea părului.

Am găsit cele două componente în produsele celor de la Orchidea Professional din Israel. Au un site complex, care cuprinde întreaga gamă de produse, specificații și instrucțiuni de folosire. Am ales uleiul de argan, masca cu argan și zinc și pentru că am fost curioasă de eficacitatea produselor, am ales și o loțiune de corp super aromată și plăcută la atingere. De aproximativ 3 luni folosesc aceste produse cu regularitate și sunt foarte mulțumită de cum se prezintă părul meu până acum.

Instagram : orchideapharm

 

1 Response

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *