dEpurtat în zilele însorite

by

Când vine vorba de încălțăminte, nu vom avea niciodată suficientă în garderoba noastră. Să recunoaștem. Mereu va apărea ceva nou, care trebuie să fie al nostru cu orice preț.

În funcție de ce criterii îmi aleg eu încălțămintea?

1.Primul și cel mai important criteriu pentru mine este să mă îndrăgostesc la prima vedere. Uneori nu contează că nu au numărul meu. Nu contează că mă voi împiedica. Au 38? Îi iau pentru că arată fenomenal, nu mai contează că eu port 37 în mod normal.

2. Magazin sau internet? Lumea nu mai are timp să alerge efectiv prin magazine, iar online-ul ne stă la dispoziție cu o varietate imensă de magazine și servicii pentru confortul nostru. Eu optez pentru internet atunci când vine vorba de încălțăminte.

3. Bugetul. Datorită dezvoltării actuale, avem produse pentru fiecare tip de buget. Pentru confort și lucrare perfectă, vom scoate mai mulți bani din buzunar, mai ales că acum există ateliere care creează încălțămintea pe gustul nostru. Un mare plus pentru persoanele care au mărimea deosebit de mică.

4. Materialul. Femeile caută varietate, așadar materialele contează în funcție de evenimentul la care vom participa. Eu sunt dispusă să port orice tip de material, ghidându-mă doar după momentul zilei.

 

dEpurtat sandals | Haine Delight Blouse | New Yorker jeans | Jadu accessories | random shirt

Foto: Ovidiu Sebezan

 

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *