Cât influențează felul în care arăți, dacă te judecă societatea?

by

Un cearceaf mototolit, o pernă răcoroasă, marginea patului de un alb învechit și zâmbetul unei joviale dimineți este tot ce ai nevoie uneori.

Ascunse în căsuța din mijloc, zăceau câteva mesaje referitoare la imaginea pe care o afișa, dar și-a făcut loc un text scurt și la obiect, care spunea cam așa : ” Dincolo de imaginea ta zace sufletul tău. Nu uita cine ești. ” Acest mesaj i-a prevestit un zâmbet grațios în colțul gurii. Acolo undeva există oameni care au învățat să privească omul în întregime, înțelegând faptul că este mai presus prezența ta spirituală decât cea fizică. Important este cum te simți tu în preajma lor, vibe-ul pe care îl emani reflectându-se automat în energia pe care ei o emană.

Pentru a fi fericit trebuie să se înțeleagă că este necesar să nu trebuiască să te operezi estetic. Te operezi estetic atunci când îți ascunzi sentimentele față de propria persoană sau față de alta, te operezi estetic când nu reacționezi natural în preajma persoanelor din jurul tău, te operezi estetic atunci când vrei să devii altcineva, te operezi estetic când uiți să mai zâmbești, te operezi estetic atunci când uiți de unde și de lângă cine ai plecat, te operezi estetic și e toxic să refuzi apropierea și iubirea celor care îți câștigă încrederea.

S-ar putea să dai des peste oameni imaturi, puerili, nesocotiți sau proști de-a dreptu’. O să îți spună că ești bine îmbrăcat și că eticheta atârnată pe care scrie brand-ul îi va da pe toți pe spate, când tu arăți de fapt ca un sac cu morcovi refuzați. Învață să iei singur deciziile, fără să aștepți mereu o a doua voce exterioară care să îți confirme faptul că ești pe drumul cel bun. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine. Învață să te iubești.

Tu cu toate defectele tale la un loc ești perfectul cuiva.

S-ar putea să dai peste oameni atât de frumoși încât îți vei dori să fii ca ei, dar nu. Ideea este că ei sunt așa datorită energiei pe care tu o emani când își petreci timpul cu ei. Prin urmare, rămâi original pentru a nu creea o falsă tentativă de prietenie .

Societatea te vrea simplă? Societatea te vrea blondă? Societatea te vrea hau și bau? Societatea mereu va vrea ceva și mereu altceva de la tine. Ea se hrănește cu slăbiciunea ta, atunci când tu îi oferi exact ceea ce ea cere.

Atâta timp cât tu accepți cine ești, societatea poa’să meargă în spanac.
Dacă mă simt în siguranță în toaleta benzinăriei, păi acolo stau până nu mai pot. Dacă vreau să stau la plajă deși soarele lipsește cu desăvârșire, păi stau la plajă la nori. Ce crezi? Că nu se prinde ceva din întunecimea lor? Dacă vreau să umblu în amiaza mare în rochiță de gală pe stradă, păi îmi rup tocurile în sus și în jos până se uită și ultimii doi ochi din colțul străzii.  Sunt genul de om care face ce, cum, când și de câte ori vrea atunci când știe că nu îți convine ceva. Și o fac frumos PENTRU CĂ AȘA ZIC EU.

VOE jumpsuit | dEpurtat.ro stilettos | Jadu backpack and glasses

_MG_5869_MG_5874_MG_5875

_MG_5876_MG_5883de_MG_5885_MG_5887

0 Responses
 • Casandra
  iulie 8, 2016

  Hei!
  Eu de exemplu. nu sunt de acord cu motivele de care spuneai mai sus, legat de operatiile estetice. Pentru ca eu am o operatie estetica care am facut-o strict pentru mine. Pentru ca aveam un complex de cand eram mica si pur si simplu nu eram multumita de acel aspect. Am facut-o sa ma simt eu mai bine, in casa de ex, cand ma uit in oglinda, sa ma simt mai bine cand port ceva cu spatele gol…etc. Cat timp nu faci ceva exagerat, eu spun ca e ok sa-ti faci o operatie, pentru a te simti bine in pielea ta. Nu mi-a spus nimeni ca ar fi ceva in neregula la mine, niciodata. Tind sa cred ca mai sunt persoane care apeleaza la operatii estetice, strict pentru ele. E ca la machiaj: de ce sa-ti ascunzi anumite imperfectiuni cu fond de ten? Ca zic altii ca esti urata fara? Sau o faci ca nu-ti place tie cum esti fara? 🙂
  A fost strict o parere, nu am scris nimic cu rautate, dar din postura in care sunt, nu puteam sa-ti dau dreptate si am tinut sa-ti spun ce gandesc.
  O zi frumoasa iti doresc!

  • andreeamaria0
   iulie 17, 2016

   Buna Casandra. Chiar ma bucur ca mi-ai scris. Sa stii ca nu sunt contra operatiilor estetice, expresia era folosita metaforic in articolul meu, ba chiar am si specificat la ce ma refer cand spun”operat estetic”. Ideea e sa fii tu impacata cu tine intotdeauna, pentru ca mai apoi sa te aprecieze si sa te accepte si ceilalti.
   O seara minunata.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *