O figură de stil

by

Sunt apă de ploaie. Sună dur, dar ideea este că tot ceea ce fac de câteva zile este să scriu planul unui proiect nou, ba la plajă, ba stând cocoțată în vârful patului între pufoasele mele perne, să alerg, să beau ceai și multă apă cu lămâie. Poftă de mâncare nu prea am, dar chiar acum în timp ce scriu mă lupt cu un grapefruit stropind întreaga tastatură. Apropo, știai că dacă mănânci grapefruit medicamentele care îți sunt administrate nu își mai fac efectul?Experţii afirmă că acesta conţine naringină, substanţă care interacţionează cu anumite medicamente şi le face ineficiente sau, mai rău, creşte frecvenţa şi gravitatea efectelor adverse. Așa că fii precaut !

Mă pregătesc spiritual de vară și am impresia că oricât m-aș strădui nu ajung la ea nicicum. Îmi amintesc de zilele petrecute în New York, atunci când într-o zi era vară, iar în următoarea nu îmi încăpeau șosetele în ghete. Partea bună era că vremea o întâmpinam pe străzile colosale ale Manhattan-ului, vremea nefiind un factor influențabil în această situație.

Dat fiind faptul că sunt chiar aici, unde sunteți și voi, nu ploaie, nu ai cum să plătești pentru zilele neînsorite !

Cu această ocazie am scos la iveală acest rucsac care îmi place enorm, dar din nefericire i-am cam neglijat existența. Am observat acum câteva minute că sunt o groază de modele noi pe site și sincer aș opta pentru unul mai îndrăzneț de această dată, având în vedere faptul că am copilăria îmbibată în sânge.

Haine Delight leather skirt | Jadu backpack | dEpurtat boots | Atmosphere blouse

© FOTO: Ovidiu Sebezan / www.ovidiusebezan.ro

_MG_2441de_MG_2442g_MG_2439gf_MG_2427d_MG_2429_MG_2438_MG_2431g_MG_2437_MG_2432_MG_2443f_MG_2450

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *