Decolteul potrivit nouă

by

Deși apreciez decolteurile finuțe și decente, pot spune că decolteul tip Sweetheart m-a convins că poate fi la fel de elegant și respectuos ca cel aflat la baza gâtului sau cel în V pe care îl cunoaște toată lumea, fiind o denumire des folosită și în rândul bărbaților. Acest tip de decolteu avantajează mult femeile care își doresc un bust proeminent, datorită scobiturii care continuă câțiva centimetri sub sâni.

Un lucru inestetic pe care îl tot întâlnesc este decolteul tip Jewel, strâns la baza gâtului lăsând umerii goi, purtat de femeile cu umeri lați sau brațe groase. Oricât de minunată ar fi ținuta, arată groaznic pe o astfel de construcție corporală.

Un alt tip de decolteu pe care îl testez de o perioadă este cel Halter, care se bazează pe o scobitură ușoară formată din două triunghiuri care pornesc de la baza sânilor urmând a se termina printr-o prindere  în jurul gâtului. Mi se pare că acest decolteu poate avantaja femeile cu orice tip de sâni, deși multe studii sunt contrare. Prefer acest tip de decolteu atunci când vreau să îmi pun în evidență spatele, posteriorul sau de ce nu decolteul lateral dacă haina îmi permite asta, lucru care mi se pare că îmi dă un aer sexy, rafinat.

Pe www.alejandra.ro am găsit multe rochițe cu decolteuri îndrăznețe, printre care am găsit o rochiță simplă, neagră care îmi pune în evidență bustul prin decolteul adânc atât cât e nevoie. Vă las să vă convingeți urmărind pozele de mai jos, realizate de Ovidiu Sebezan.

Alejandra Concept Store dress | AG Fashion jacket | Jadu accessories

_MG_8949_MG_8969_MG_9003_MG_9004_MG_9005_MG_9007g_MG_9009_MG_9010_MG_9019_MG_9029_MG_9031_MG_9039_MG_9041

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *