Efectul WOWTEA

by

 

După cum bine am promis, revin cu informații legate de cura de detoxifiere bazată pe ceaiuri dintr-o sumedenie de plante concentrate în WOWTEA. Am terminat programul acum o săptămână și am decis să nu scriu imediat rezultatele , ci să mai aștept puțin ca să pot face o diferență între starea mea pe parcursul utilizării ceaiului și lipsa lui din organismul meu. Întradevăr există o diferență, așa că deja îmi planific următoarea perioadă în care voi utiliza ceaiul, posibil să îl testez pe celălalt de această dată și anume Appetite Killer.

Am înțeles încă de la început că o cură de detoxifiere chiar și cu ceai, are o legătură strânsă cu stilul nostru de viață. Având în vedere faptul că am o alimentație suficient de sănătoasă, nu mi-a fost greu deloc să mă adaptez sfaturilor găsite pe www.wowtea.ro. Am respectat cele 20 de minute dintre consumul ceaiului și mesele zilnice, precum și modul de preparare al ceaiului. Alimentația mea se baza pe : fructe, legume, piept de pui, somon, ton, produse lactate slabe, semințe( chia, in), praf de cocos. Evident că nu sunt nici eu robot și am mai strecurat câte o înghețată și o porție de paste din când în când.

Important de reținut este faptul că alimentația, precum și ceaiul WOWTEA trebuie combinate cu mișcarea de care nu ar trebui să se lipsescă nimeni niciodată. Eu sunt obsedată de sport, ba chiar zilele trecute stăteam lângă mama mea și mi-am întins puțin piciorul drept, la care ea foarte funny: ” Să nu cumva să îți scape vreun picior că imediat faci 30 minute de sport”. Îmi place și sunt convinsă că îți place și ție doar că nu știi încă. Începutul este cel mai greu, până ne stabilim anumite țeluri, până ne restabilim programul și alimentația, dar cu timpul vei vedea că merită.

Multă lume mi-a spus: „Nu ceaiul te-a făcut să arăți așa cum ești, tu așa erai înainte.”.
Întradevăr. Nu ceaiul m-a făcut pur și simplu să arăt așa, dar el a făcut parte din procesul formării corpului meu, la fel cum face parte și alimentația și sportul pe care îl practic.

După o săptămână de pauză, am simțit cu adevărat care erau efectele ceaiului. Aveam mai multă energie, aveam un program strict pe care îl respectam, nu eram balonată absolut deloc deoarece reducea pofta de mâncare și mesele mele erau super rapide și sărace în alimente. Pe scurt, corpul meu avea la dispoziție exact ceea și atât cât avea nevoie și pe deasupra îi ofeream în același timp o purificare naturală.

Web: www.wowtea.ro

Facebook: WOW TEA

Instagram: wowtearomania

Poze: Adi Coco – Cocographic Studio

_D1A9271_D1A9292

_D1A9293_D1A9295

_D1A9291e

0 Responses
 • Rokolla
  mai 1, 2016

  Cred ca si fara ceai la fel de bine arătai! Ai un corp suuper!

  • andreeamaria0
   mai 1, 2016

   Multumesc 😀 Ceaiul de detoxifiere si multe altele ma ajuta la intretinerea lui.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *