Baby Blue

by

Am avut parte de o săptămână super agitată, dar văd partea bună a lucrurilor având în vedere faptul că am început proiectul despre care v-am spus în postarea anterioară.

Întotdeauna am fost îndrăzneață în alegerea ținutelor mele, de aici și repetata replică a părinților: „Tot mă întreb: se mai îmbracă cineva ca tine?”. Da, cu siguranță. Îmi doresc ca pe viitor cât mai multă lume să pună preț pe prezența lor, obligându-mă practic să întorc capul după ei pe stradă. E super simplu să te îmbraci frumos ochiului chiar și cu un buget limitat.

În ținutele mele orice nuanță de albastru a câștigat detașat în fața roșului. Apreciez designerul vestimentar Ioana Tănase de exemplu, care a creat ținute care ne duc cu gândul la mai mult decât o simplă nuanță de albastru, punându-ne mintea la contribuție, realizând că purtăm de fapt motive tradiționale ale culturii românești.

Nu renunț desigur nici la non culoarea neagră care îmi oferă de fiecare dată un aer elegant, siguranță și rafinament. Pantalonii evazați și bluza  Haine Delight mi-au completat perfect ținuta. Intră pe www.hainedelight.ro și completează-ți și tu ținuta cu cele mai inspirate produse.

Acum îi găsești și pe instagram: Follow: hainedelight

Haine Delight pants&blouse | NL Collection coat | H&M sunnies | L.K. Bennett ankle boots

© FOTO: Ovidiu Sebezan / www.ovidiusebezan.ro

_MG_2230_MG_2235_MG_2242_MG_2246_MG_2250_MG_2258_MG_2272

_MG_2282_MG_2278_MG_2290_MG_2318

_MG_2299_MG_2320

0 Responses

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *