The oblique plaid effect

by

M-am gandit ca e timpul sa pun la cale un concurs sau poate doar sa dau la intamplare o parte din lucrurile mele pentru ca sunt convinsa ca as face pe cineva super fericit. In ultima perioada am realizat ca pe mine ma fac  fericita intr-un mod excentric, cuvintele si oamenii amuzanti, asa ca daca te consideri o persoana amuzanta bun venit in viata mea.

Am impresia ca vremea aceasta ploioasa afecteaza intr-un mod neplacut pe toata lumea, dar asta pana acum. Stop ! E timpul ca fiecare sa inteleaga ca in orice lucru care pare trist pe de-o parte, poti gasi o urma de frumusete pe de alta parte care anuleaza orice negativism. De exemplu, frumusetea acestei vremi este ca poti sta cocotat in varful patului ascultand muzica ta preferata, urmarind serialul care parca nu se mai termina sau poate chiar savurand o cana de ceai aromat in bratele persoanei dragi urmarind picurii care fac eforturi imense pentru ca tu cu al tau suflet mare sa puteti vedea frumusetea unui lucru atat de simplu si pur.

In dulapiorul celor de la Haine Delight am gasit rochita tip camasuta in carouri pe alb si negru careia m-am decis sa-i dau un aer punk rock asortand-o cu cizmele dEpurtat si geaca neagra de piele, impreuna cu palaria H&M si dresurile tip plasa pe care le port pentru prima data fiind super nerabdatoare sa vad rezultatul tinutei.

Haine Delight dress | dEpurtat boots | Mondex leggings | New Yorker leather jacket | H&M black hat

© FOTO: Ovidiu Sebezan / www.ovidiusebezan.ro

_MG_2375_MG_2381_MG_2383_MG_2387_MG_2394_MG_2401_MG_2408_MG_2410

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *