3 pasi prin care simplitatea devine sofisticata

by

Simplitatea a fost cea care a iesit mereu in evidenta. Atunci cand incerci din rasputeri sa atintesti privirile altora asupra ta, tinzi sa ajungi la chici, ceea nu va fi fi deloc placut.

1. Alege un machiaj natural: incearca sa nu folosesti prea multa culoare. Tusul negru, blush-ul si un balsam vor face minuni.

2.Alege non-culori sau culori pastelate in materie de imbracaminte: am gasit cea mai draguta geaca alba de piele pe AG FASHION ( disponibila pe noul site: www.agfashion.ro ). Magia non-culorilor ma urmareste de ceva vreme. Imi ofera echilibru, stabilitate si incredere atunci cand tinuta mea, desi simpla e atat de sofisticata atunci cand e analizata.

3. Alege incaltaminte rafinata/ teatrala: nu vei da gres cu pantofii ciudati, ba din contra. Cand imi doresc ceva iesit din comun, la un pret acceptabil, apelez intotdeauna la site-ul binecunoscut dEpurtat ( www.depurtat.ro), care odata ce te-ai abonat iti ofera ocazional cupoane de reduceri frumusele. Asa am gasit si aceasta pereche de pantofi casual Abel Silver.

AG Fashion white leather jacket | New Yorker skirt | Haine Delight crop blouse | dEpurtat silver shoes | H&M sunnies

Photographer: Ovidiu Sebezan

_MG_5086_MG_5091_MG_5100_MG_5109_MG_5088_MG_5099_MG_5104_MG_5127_MG_5133

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *