Ce purtăm în noaptea de Revelion?

by

O perioadă am neglijat tot ce ţine de internet pentru că vreau să-mi pun ordine în gânduri. Am planuri mari pentru 2016. Am fost contactată zilele trecute de postul de televiziune Antena 1 pentru a participa în cadrul unui reality show, se apropie sărbătorile aşa că s-au acumulat o groază colaborări, plus că s-ar putea să fac unele schimbări în viaţa mea, dar nu vreau să spun mai multe până nu se concretizează lucrurile.
Dragelor vin cele mai aşteptate sărbători aşa că noi trebuie să arătăm impecabil. Trebuie să ne diferenţiem, să ne punem atuurile în valoare şi să strălucim la propriu sau figurat.

Tradiţia spune că în noaptea de Revelion este bine să purtăm ceva nou. Când eram micuţă, mama mea mă îmbrăca în culoarea roşie şi îmi punea bănuţi în buzunar pentru un an nou îmbelşugat. Ca să nu fiu pe ultima sută de metri, de data asta mi-am luat ţinuta din timp. Am apelat ca întotdeauna la magazinul Haine Delight, care nu mă lasă la greu niciodată şi în plus preţurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Putem opta desigur pentru o ţinută cu influenţe masculine care recunosc că mă fascinează în ultima perioadă. Fii atentă la detalii. Ele fac întotdeauna diferenţa.
Ieri am ales împreună cu prietena mea Theodora şi ţinuta ei. Va arăta incredibil.

ezgif.com-gif-maker

Andreea 032dAndreea 153dAndreea 155s

Andreea 156sAndreea 157sAndreea 164d

Photo:  Atti Măsline

Outfit:
Dresses from Haine Delight

Stiletto: Nine West

0 Responses
  • bossnika
    decembrie 26, 2015

    Tu ai putea sa nu mai porti nimic… tot in 2016 ajungi 😛 , si la fel de frumu 😛

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *