KEUNE- In atentia parului nostru

by

Sunt o fire îndrăzneaţă şi îmi plac nespus de mult schimbările, dar când vine vorba de părul meu zic STOP. Îl vreau lung, natural şi sănătos, iar pentru asta e nevoie de o îngrijire specială.

De multe ori am fost întrebată ce anume am făcut pentru accelerarea creşterii părului. Imaginaţi-vă că aveţi un copil pe care îl hrăniţi de fiecare dată când e nevoie, pentru a creşte mare şi voinic. Ei bine, exact aşa este şi părul nostru. Are nevoie de „alimentaţie” pentru a creşte frumos şi sănătos. Foloseam foarte mult măşti naturale, preparate acasă, dar asta până de curând, când cei de la Keune ( produse profesionale) m-au invitat sa testez gama lor de produse. Am optat pentru un ser pentru vârfuri despicate cu efect instant, un fixativ şi un tratament cu keratina. După testarea lor, firul de păr a rămas mai mătăsos şi strălucitor,  efectele fiind vizibile încă de la prima aplicare. Sunt nerăbdătoare să văd efectele după o lună de folosire.

Până atunci, vă invit pe data de 21 septembrie în incinta Hotelului Privo pentru un eveniment special, unde Victoria Schimbator împreună cu Keune Romania prezintă Endless Beauty. (CLICK).

Informaţii: Mileşan Cosmin 0722720003
DSC_1025jd DSC_1019hd DSC_1021ef DSC_1022dezgif.com-gif-makerdoiiiiDSC_1160dDSC_1152dDSC_1218rfSpune-mi care sunt secretele tale atunci când vine vorba de îngrijirea părului?

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *