Top 6 : moravuri bune, moravuri rele

by

Salut. Am lipsit o perioadă din viaţa virtuală, tocmai pentru că cea reală îmi ocupa tot timpul. Am prins un moment de respiro aşa că profit să vă scriu câteva chestii personale, pe care nu le descoperi doar privind o poză.

 1. Sunt o împiedicată şi jumătate: aşa că dacă atunci când ieşi cu mine, rămâi singur/ă câteva momente, ţi-aş fi recunoscătoare dacă te-ai întoarce şi m-ai ajuta.
 2. Sunt dependentă de guma Orbit: folosesc des expresia „Bună, sunt Andreea şi sunt dependentă de guma Orbit”, tocmai pentru faptul că este un viciu ciudat, rar întâlnit. Prin urmare, nu-mi cere niciodată gumă. Cu fiecare bucăţică dată, parcă rup o parte din mine :))
  3. Iubesc să gătesc mese păcătoase, dar sunt o înrăită susţinătoare a alimentaţiei sănătoase: prin urmare, dacă te plesnesc peste degete când te văd cu clătita sau pizza gătită de mine în mână, să nu te miri…e doar o reacţie obişnuită.

4. Sunt un titirez automat: dacă în preajma ta nu pot sta locului, fâţâindu-mă mereu, nu-ţi da filme că nu eşti tu motivul :)) E doar rezultatul energiei mele, căreia uneori nici măcar  eu nu-i înţeleg provenienţa.

5. Nu-mi place ciocolata : da, bine ai văzut. Evit ciocolata din orice combinaţie si nu are nici o legătură cu principiul meu legat de alimentaţia sănătoasă (până la urmă există şi ciocolata neagră care are anumite beneficii). Mai este cineva care întâmpină această „problemă”?

6. Vara mă contopesc cu soarele: când e soarele pe cer, fii sigur că eu nu lipsesc din calea lui aşa că nu mă mai întreba ce etnie sunt , pentru că sunt româncă din cap până în picioare.

ezgif.com-maker

ezgif.com-maker 2

ezgif.com-maker 3

IMG_6488 IMG_6487

Geanta Hague Small: www.jadu.ro
Foto: Chiorean Mihai

0 Responses
 • Ioana Pop
  iulie 14, 2015

  Esti foarte frumoasa! BTW si eu sunt dependentă de guma :)) mereu am guma la mine , iar prietenii mei stiu acest lucru si imi tor cer …e absolut horror! Ti -ai mărit buzele!?

  • andreeamaria0
   iulie 15, 2015

   Hey Ioana 😀 Ha ha deci intelegi prin ce trec. Nu mi-am marit buzele, ti se pare probabil de la ruj. Multumesc pentru apreciere.Te pup

 • Hersilea
  iulie 19, 2015

  Esti frumoasa!!! Fustita e si pe gustul meu 😉
  http://hersilea.wordpress.com

 • Costea Sergiu Andrei
  octombrie 18, 2015

  ce etnie ? omfg = )))

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *