Leather, fringe and one story

by

FUNDAL albrdf

Mereu mi-a făcut plăcere să-i ajut pe cei din jur, astfel că de cele mai mult ori vina o luam asupra mea. Aveam încredere deplină în mine știind că voi ieși cu bine din orice încurcătură. Sunt cea mai fericită persoană atunci când cei din jurul meu zâmbesc. Chiar și când sunt supărată, dau la o parte gândurile rele încercând să mă agăț de orice fărâmă de bucurie.

Nu judeca pe cineva după cum este astăzi, încearcă să vezi ce poate să devină mâine.

Am crescut cu gândul că slujba mea se va consolida în domeniul apărării. Am trecut prin diferite etape ale planului vieții mele: de la avocat ,la polițist , la detectiv și așa mai departe. Planul este ca un labirint, schimbându-se mereu. Încă mă surprinde și pe mine. Mă gândesc oare unde voi fi peste câteva luni? Unde voi fi și cu cine? Oare ce fac și unde sunt chiar acum persoanele pe care nici măcar nu le-am întâlnit…dar ele fac parte din planul meu așa că le voi cunoaște  cândva cu siguranță. Și sunt convinsă că vor fi la fel de minunate ca cele pe care le-am cunoscut în ultima perioadă, apărute din senin…seninul acesta mereu îmi oferă ce e mai bun din belșugul său…atât de mult încât uneori nu mai pot duce.
Capacitățile unui agent sau detectiv le are corbul. Așa că pentru o zi am împrumutat stilul și dispoziția acestei păsări.

Într-un cârd de porumbei albi, un corb negru adaugă un plus de frumuseţe pe care n-ar aduce-o puritatea unei lebede.

Având în vedere faptul că are abiliăți specifice oamenilor, după cum ar fi: memorarea chipurilor, comunicarea detaliilor cu alte păsări, ba chiar și evitarea locurilor periculoase, corbul a fost denumit „007”, fiind considerat cea mai inteligentă pasăre aflată în captivitate. Este incredibil cum te poate surprinde o pasăre care până acum o vedeai doar în filmele de groază, catalogând-o ca flămândă ucigașă și nimic mai mult. Exact ca și corbul, oamenii pot fi uneori  catalogați și înțeleși greșit. Din această cauză, lumea trebuie să înțeleagă că o simplă imagine poate să nu însemne absolut nimic…asta până în momentul în care descoperi abilitățile și caracterul acelei persoane.

E foarte greu să aplici vechea zicală indiană:  „Nu judeca pe altul până ce nu ai umblat un kilometru în mocasinii lui”, fără ca mai întâi tu să te fi descălţat de mocasinii tăi.

citat din Thomas Crum

_MG_9833 _MG_9832 _MG_9845 _MG_9826 _MG_9822 _MG_9837 _MG_9850Mulțumesc pentru poze: Ovidiu Sebezan
Ne vedem pe instagram : andreea.mariabb (CLICK)

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *