O relatie face click pana la primul declick.

by

FUNDAL albd

Bărbate, tatăl tău a fost un om înțelept. Întotdeauna ți-a spus că în două apusuri și trei zile de Lună plină te vei îndepărta și îți vei pava singur drumul spre viitor. Erai un țânc de 5-10 ani visând la aventura vieții tale în spațiu printre cosmonauți, pe corabie printre pirați, pe câmpuri de luptă printre soldați, dar viața după ani și ani te-a jucat pe degete și ți-a dat exact ce nu te așteptai. A început să-ți joace feste deoarece ea nu acceptă aerienii, iar violența este contrar principiilor ei. Așadar viața s-a gândit să-ți ofere un drum aventuros, în care elementul principal să fie iubirea și doar iubirea. Era convinsă că oricât de plină ar fi viața ta, iubirea niciodată nu o să fie suficientă pentru că mereu,mai mult și tot mai mult vei avea nevoie de ea.

Atunci tatăl tău a apărut în pragul ușii timpurii, a pășit ușor scârțâind podeaua roasă de ani și te-a prins de mână puternic spunându-ți : „Bogăția lumii e în sufletul tău.Transformă lumea în ceva frumos iubind o femeie.”

Acel moment a marcat începutul aventurii vieții tale. Înțeleptul ți-a dat ultimul biscuite lăsându-te pe tine să-ți aranjezi bolul exact așa cum  trebuie.

Processed with VSCOcam with t1 preset

“O relație face click până la primul declick.”

Uneori când privești în trecut realizezi că timpul face minuni.

Uneori te face să uiți.
Alteori să-ți amintești altceva.
Uneori face întunericul lumină.
Alteori acoperă cu râs totul.
Totul.

Doi oameni. El și ea.
Încep de acum.
Dar merg înainte? Sau înapoi?

Declick-ul se petrece brusc. Rar dar brusc.
Declick-ul se petrece!

Povestea unui cuplu. Orice cuplu. Dar mai ales acest cuplu. Îi bântuie iubirea.

Declick este povestea plină de umor și ironie a doi tineri care în urma unei aventuri de o noapte, ajung să formeze un cuplu…din care amandoi vor să iasă!

Sabina Brândușe și Rareș Lucaci vă dezvăluie întreaga poveste în data de 21 Decembrie, ora 20:00 când va avea loc premiera Declick ( regia: Alex Unguru) , în incinta Teatrului Roșu, București.

 Până pe 15 decembrie, cumperi un bilet, iar pe al 2-lea îl primești cadou!

Pentru că nu e vorba de tine, ci despre voi doi!
declick1

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *