My first Thanksgiving

by

Happy_Thanksgiving

Pe fundal îmi sunau baladele…”Ce am făcut? Am uitat muzica pornită.” Era ora 5 dimineața, iar eu nu mai aveam somn deloc și nu înțelegeam de ce.Întreaga casă plutea într-o liniște pustie, așa că am decis să o respect închizând „zgomotoarele”.M-am cățărat din nou în pat, scufundându-mă în cele 2 perne albăstrui ca de catifea.Erau așa de primitoare încât mă simțeam ca în brațele familiei mele…e clar, au trecut deja 3 luni de când sunt departe de ea, iar dorul se simte adânc. Mi-am luat agenda de pe noptieră și-am deschis la planul vieții mele.Era bifată următoarea destinație ca fiind Lake Toxaway, North Carolina.Ghici? Urma ca exact în 4 ore să plecăm.Am descoperit și motivul pentru care nu puteam dormi: eram emoționată de noua mea călătorie. Mi-am împiedicat degetele încercând să intru pe facebook să-i mai scriu câteva cuvinte fratelui meu.Îmi era așa un dor , încât aș fi putut să-i scriu din minut în minut și dorul s-ar fi amplificat și mai tare. Singurul remediu era să-l strâng puternic în brațe.
Orele au trecut rapid, iar noi eram gata de plecare spre o nouă aventură.

Am ajuuuuuuns !!!

Cabana era ca în povești.Am fugit din mașină și am deschis fiecare ușă existentă din acea cabană. Living-ul m-a fascinat complet, încât am decis să nu-l mai părăsesc. Dar m-au convins cei care am rămas încremeniți la geam. Fetițele mele dragi, Maya și Anna erau cu năsucul pe geamul înghețat, așa că am decis să mă alătur lor. Era fascinant…în partea dreaptă se întindea o minunată pădure, în partea stângă aceeași pădure dominată de o cascadă înfuriată, iar cât vedeai în față se întindea un minunat teren de golf.Acesta urma să fie locșorul meu pentru următoarele 4 zile alături de 4 familii minunate. Ele m-au făcut să mă simt exact ca acasă, fără să-mi lipsească o vorbă bună, o glumă reușită așa cum tati știe să o facă, sau chiar o mână caldă și o îmbrățișare.Nu…nimic nu mi-a lipsit. Ne-am plimbat prin întreaga stațiune, am vizitat fiecare cascadă din zonă,am urmărit partide de golf și am jucat cele mai distractive jocuri. Într-una din dimineți am  plecat în Brevard, North Carolina.Era minunat, exact cum vedeam în filme. Totul era împodobit deja de Crăciun, magazinele erau pline ochi de suveniruri, iar oamenii aveau zâmbetul până la urechi și înapoi. Îmi venea să fug pe străzi și să mă rostogolesc de fericire.

În jurul orei 4 ne-am întors la căbănuța noastră pentru că era timpul ca fetele să pregătească cina.Era Ziua Recunoștiinței așa că trebuia să gătim curcanul. Fiecare a pregătit  ce a avut de pregătit, am făcut o întreagă ședință foto pentru ca amintirile să rămână chiar și imprimate, am luat cina și ne-am uitat la 2 filme lângă minunatul șemineu.
Am trăit pe pielea mea și am înțeles în sfârșit la ce se referă această zi a recunoștiinței.
Am fost și sunt recunoscătoare pentru:

 • Părinții pe care îi am
 • Faptul că părinții îmi suportă încă orice moft
 • Fratele care nu l-aș înlocui cu nimic în lume
 • Faptul că nu am prieteni, ci o familie pe care mi-o construiesc de ceva timp
 • Toți oamenii pe care i-am întâlnit în 2013( mă refer în special la cei din S.U.A.)
 • Faptul că nu mi-a lipsit nimic până acum datorită oamenilor din jurul meu
 • Faptul că sunt capabilă să iubesc cu toată inima
 • Faptul că sunt puternică și că mă pot descurca singură în orice situație
 • Faptul că de cele mai multe ori instinctele mele nu dau greș
 • Faptul că  mă faceți zilnic să zâmbesc
 • Faptul că reușesc să realizez tot ce îmi propun.
 • Faptul că vă am pe voi toți cei pe care îi iubesc și mă iubiți…

și cu asta cred că am spus TOT.

DSC_0110 20131127_181752DSC_0242

DSC_0158DSC_0355 DSC_0152

DSC_0373 DSC_0383

DSC_0462 DSC_0441

DSC_0443 DSC_0416 modified modified modified DSC_0137DSC_0138O zi a recunoștiinței fericită și plină de iubire pentru toți românii plecați în America.
Poftă bună. ♥

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *