Halloween’s coming

by

Am luat biletul pe data de 28 octombrie, deci de Halloween voi fii acolo…iuhuuuu o să merg la paradă.

Auzeam zgomote răzlețe prin crăpătura geamului camerei mele.Un fior mi-a cuprins întreg corpul…eram înfofolită sub plapuma străină, dar cu toate astea fiorul se descurca.A reușit să mă ridice.Am pășit pe podeaua denivelată producând un scurt scârțâit…

Vai, prostuțo cum calci ! A sunat cam tare, sper că nu am trezit pe nimeni„.

Buimăcită, am ajuns la destinație când genunchiul meu s-a intersectat cu draperia de voal.Am deschis larg fereastra și am privit zece etaje mai jos, când mare a fost minunea.

Nu pot să cred…cât de mult îmi place…uite-i și pe aceia…aaa cât de drăgălași.”

Am devenit o gălăgioasă și jumătate, iar când am realizat acest lucru mi-am aruncat palma peste gură stând așa tăcută timp de câteva momente.Întreg Upper East Side-ul era plin de părinți, copii, comercianți costumați.Nu-mi venea a crede ochilor: acei tătici grijulii care își îndrumau prințesa spre localul plin cu bombonele, bătrânelul simpatic de la chioșcul cu ziare cosumat în cățelușul Courage care îți dădea speranța că te îndrepți spre o zi mai bună, bărbatul în costum care și-a atașat o pereche de ochelari hipnotizanți care reflecta viața agitată pe care o scotea la lumină.Era o nebunie totală și asta putea doar să mă bucure.
Așteptam cu nerăbdare ora 3… minutele se scurgeau cu repeziciune și totuși nu suficient de repede.

„Stai puțin…dar eu în ce mă costumez…nu am nimic la mine, bagajul a fost mult prea mic pentru a putea aduce și un costum…ce mă fac? Fir-ar.”

Mi-au căzut ochii, mi-a trecut extazul și  eram deja îngrijorată că nu voi simți spiritul sărbătorii.Nu trec nici 2 minute când aud telefonul.Stresată îl ridic cu repeziciune și-l scap sub pat:

„Off…dar chiar nimic nu merge bine azi?Poate l-am stricat și nici măcat nu e al meu.Andrei va fii dezamăgit.”

Telefonul funcționa și aveam un mesaj necitit. Era de la Paul…Paul speranța mea, așa l-am numit eu.M-a întrebat la ce oră ne întâlnim cu toții, dar eu dezamăgită i-am spus că nici nu știu dacă are rost să merg având în vedere că n-am costum, la care el mi-a răspuns că prințesele n-au nevoie de costum. E genial, îmi voi atașa o coroniță și cred ca va fii suficient.S-a reaprins flacăra extazului de care vă ziceam mai devreme.Traficul era infernal așa că Paul a ajuns la ora 4.Nu l-am văzut de la festivalul Tomorrowworld din Atlanta, așa că m-am repezit spre lift. Când am ieșit, l-am îmbrățișat puternic ( iubesc să îmbrățișez persoanele dragi, chiar și din senin), iar el stătea cu mâinile la spate. Când i-am eliberat corpul din brațele mele, zâmbește ticăloșenic și îmi aruncă în mâini un pachet. Mi-a spus să-l desfac repede că e singurul lucru ce-mi lipsește.Era o pereche de mănuși albe până la cot, de prințese. I-am mulțumit și îmbrățișat din nou cu și mai multă putere.Simțeam cum oasele îi trosneau în îmbulzeala degetelor mele unite.Am pornit spre paradă, care se ținea în New York’s Village, undeva în sud, unde ne așteptau ceilalți doi prieteni ai lui Paul. Am ajuns exact la start, dar având în vedere că eram în capătul opus, am fugit cam 20 de străzi ca să putem ajunge în interior. A fost o adevărată aventură: am alergat de securitate, am sărit garduri, am evitat oameni ciudați, dar într-un final am ajuns unde am dorit.

Având în vedere faptul că e una dintre sărbătorile lor specifice, au pus un accent extraordinar pe tot ce ține de organizarea evenimentului, after party, muzică, carele alegorice,  costumațiile fiecăruia în parte.Ceea ce m-a impresionat foarte tare a fost Batman care surpriză…avea și Batmobile și faptul că americanii cu ocazia acestei sărbători au costumat inclusiv și clădirile.Un alt lucru care îi bucură pe americani, este faptul că în aceste zile (evenimentul ține 2-3 zile), cei de orientare sexuală diferită, se pot exprima liberi fără ca alții să-i judece.

DSC_0129

New Yorkers Don Imaginative Costumes For Annual Halloween Parade New York City Hosts Annual Halloween Parade thriller_good_smokin_for_slide village-halloween-parade-614x409DSC_0232 DSC_0235 DSC_0252 DSC_0256New Yorkers Don Imaginative Costumes For Annual Halloween Parade DSC_0275DSC_0197 DSC_0199DSC_0145 DSC_0208rr DSC_0261În Atlanta drăguții mei prietenași au plecat la Trick or Treat , să-și adune dulciuri pentru tot anul.

DSC_0030DSC_0071sTu ce personaj vei fi anul acesta ?
Ne vedem pe instagram cu mai multe poze: andreea_mariabb

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *