The girl in jeans

by

Yeeey.Se organizează și în acest an.Parada Baloanelor cu Aer Cald începe Vineri, 26 septembrie, încheindu-se Duminică 28 septembrie.Sunt așteptate numeroase echipaje din țară și străinătate, având ca locație Câmpul Cetății.
Pentru cei mai curioși, care doresc să privească spectacolul de la înălțime, Condurache Robert vă stă la dispoziție.Decolarea are loc de pe aerodromul Tîrgu Mureș cu maxim 3 persoane.
Pentru cealaltă parte a curioșilor care doresc să încerce zborul chiar cu unul dintre baloane, echipa organizatoare face posibil acest lucru (CLICK).

O să mergem și noi. De-abia aștept să ne simțim ca acum 20 ani din nou: fără griji, fără gânduri, urmărind tarabele cu vată de zahăr și pierzându-ne prin mulțime. rătăcindu-ne ca niște copilași. Aș fi dus-o cu noi și pe Ștefania, dar ea e încă în Statele Unite.De dimineață am vorbit cu restul prietenilor mei de acolo…îmi e așa dor de ei  .Vor fi toți împreună din nou, pentru că de astăzi începe festivalul Tomorrowworld:

Paul : „On our way to the tomorrowworld… You won’t be there
Me: „I’m sad…but I’m happy for you”
Paul: „Don’t be sad!! It’s raining and The sky is crying for you already.

Vicentiu:  „Mai ai la dispoziție o zi sa iti miști fundul aici.


Cum să nu-mi fie dragi când se joacă așa cu cuvintele.
Vă las cu ținuta de la Magazinul Chic aleasă de Ștefania, pentru că știu că de cele mai multe ori lumea e mult mai interesată să citească imagini în defavoarea textelor.

IMG_0369IMG_0376IMG_0378IMG_0390dIMG_0391IMG_0399IMG_0400
Clothes: Magazinul Chic
Photo credits : Vlad Poptămaș
Accessories: Ray Ban,New Yorker, H&M, Michael Kors.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *