Habibi blue beach

by

tumblr_static_untitled-4

În societate există un anumit echilibru, echilibrul dihotomic care reprezintă bifurcația spre egalitate și non-egalitate. Atunci când pășești pe nisipul mării, el se risipește printre degete așteptând alte degete printre care să se piardă.Plaja este locul în care acest echilibru dispare: marea, scoicile, nisipul, chiar și briza sunt pentru fiecare și a nimănui.Oricâte scoici ai colecta, marea va aduce dublu înapoi, oricât oxigen ai inspira, briza mării este pregătită cu mai mult de atât…este infinitul unit într-un cerc.

Marea te duce cu gândul la albastru și atât.Niciodată nu o să fi suficient de pregătit ca să afli tainele scufundate în adâncul ei, câte suflete s-au pierdut de pe un țărm pe altul, cât de liber sau de încătușat te-ar ține în largul ei.

Este o poveste amuzantă pot zice.Când eram micuță, tatăl meu a încercat să mă învețe tainele înnotului.Am prins mișcările, dar după câțiva metri cedam, așa că a decis să mergem în larg.Când s-a asigurat că apa e suficient de adâncă mi-a tras colacul crezând că astfel mă ambiționează să înnot.GREȘIT ! Panica nu face din nimeni un profesionist.M-a prins de mână văzând că mă zbat în apă ca un căluț de mare, atrăgând privirile celor din apropiere și m-a dus la țărm.Restul zilelor petrecute acolo nu am mai lăsat colacul din brațe.La fel aș face și acum pentru că SURPRIZĂ: încă nu am învățat să controlez mișcările.

Marea nu ar fi zis nici o clipă nu, și mă primea în brațele ei bucuroasă dacă nu era mâna protectoare a tatălui meu acolo.Cu toate că ar fi fost dispusă să-mi facă „rău”, chiar și în ziua de azi eu mă întorc la ea mereu și mereu ori de câte ori am ocazia. Îți voi da câteva motive:

 • marea e singura care tace atunci când vrei liniște
 • marea îți dă șansa să îți asculți inclusiv gândurile
 • marea este o ispită și ne atrage
 • în mare vezi eternitate, speranță , iubire și armonie
 • marea întreține tainele, dorințele și visele
 • marea îți dă sentimentul iubirii indiferent de starea vremii
 • marea e singura care te așteaptă mereu cu brațele deschise ori de câte ori ai părăsi-o.

DSC_0445c DSC_0450fDSC_0239f DSC_0240f DSC_0245d DSC_0247e DSC_0264d
DSC_0286fd DSC_0269d DSC_0343xs DSC_0352c DSC_0353cDSC_0356dd DSC_0362c

DSC_0375sDSC_0400d

DSC_0416dd DSC_0422c

Ne vedem pe instagram : andreea_mariabb

0 Responses
 • Trimpz
  septembrie 26, 2014

  Imi place sa-ti citesc articolele, te pricepi sa le scrii, de exemplu cum ai descris aici marea. Cred ca merge de o carte 🙂

  • andreeamaria0
   septembrie 26, 2014

   Multumesc 😀 Apreciez si ma bucur enorm ca mai trezeste interesul si textul, nu doar fotografiile.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *