Cu avionul în jurul lumii

by

Around-the-world-without-a-steady-check

              De un an de zile „construiesc” ca orice mic visător, o lista cu ceea ce trebuie să fac neapărat în viața asta.Lista mea nu e tocmai obișnuită pentru că deține fiecare detaliu în parte.Astfel,  doar pentru anul 2013 am avut nevoie de o pagină întreagă pentru a-mi putea scrijelii dorințele.
Începutul acestui an a fost destul de monoton, dar am fost optimistă, așa că lucrurile s-au schimbat începând cu luna mai.2014 va fi anul tuturor nebuniilor posibile.Ieri mi-am luat inima în dinți și m-am urcat într-un avion de acrobații.Pot spune că mi-a plăcut la nebunie și m-am simtit în siguranță pe tot parcursul zborului.Mulțumim Condurache Robert pentru asta !!!
În  luna următoare aterizarea va fi în Ungaria, pentru că mergem la Balaton Sounds ♥ : de-abia aștept să mă zbengui pe muzica lui Dimitri Vegas & Like Mike, Nervo, Diplo, Rita Ora și mulți alții.Dacă anul 2013 a însemnat S.U.A și TomorrowWorld, anul 2014 înseamnă Europa și Balaton Sounds, iar spre sfârșit sper totuși să ajungem și la TomorroWorld din nou.
11_550

              Un avion privat îți oferă libertatea și posibilitatea de a-ți controla timpul.Pilotul , Condurache Robert îți acordă șansa :

 • de a călători în locurile mult visate din Europa într-un timp foarte scurt, conform propriului tău orar, evitând aglomerația și formalitățile vamale.
 • de a avea parte de un zbor de acrobație, lansare parașutiști atunci când îți dorești să ieși din rutina zilnică, să uiți de problemele existențiale sau poate chiar atunci când vrei să impresionezi o persoană dragă.
 • de a avea parte de un zbor plăcut, liniștitor atunci când agitația a atins cote maxime.

Andreea_8

Andreea_1.f

Andreea_3Andreea_2Andreea_9vdddfplyin

Mulțumim pentru poze : Nagy Hunor (CLICK AICI)

Profilul meu de instagram : andreea_mariabb

0 Responses
 • austin
  iunie 5, 2014

  cum ai reusit sa obtii avionul la Robert Condurache? si de ce pozezi dezbracata pentru asta?

  • andreeamaria0
   iunie 5, 2014

   E vorba de o colaborare.Sincer eu vad ca am haine pe mine,nu e nimic vulgar.Ca ai tu fantezii e partea a 2-a.Si ca sa vezi ca sunt de treaba iti imprumut si o carte de Limba Romana.Te salut

 • margherita
  iunie 16, 2014

  cand mergi inapoi in USA? 😀 si pentru cat timp?

 • Ana
  iulie 9, 2014

  Salut! Poti sa imi spui te rog de unde sunt ochelarii de soare? Sunt superbi!

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *